Obchodní gigant Iceland klade blaho svých zaměstnanců na první místo spoluprací se společností VoCoVo

Po nedávném uvedení náhlavních souprav VoCoVo řady 5 Pro, které byly navrženy tak, aby výrazně zvýšily efektivitu provozu, bezpečnost zaměstnanců a zákaznickou zkušenost, budou tyto náhlavní soupravy k dispozici v každé z 1 004 prodejen společnosti Iceland ve Velké Británii. Rozhodnutí vybavit každou prodejnu touto technologií je součástí závazku společnosti Iceland zajistit bezpečnost, pohodu a optimální pracovní zážitek pro všechny kolegy.

Společnosti VoCoVo a Iceland spolupracovaly na řešení, které by splňovalo jedinečné potřeby každé z prodejen Iceland. Po mimořádně úspěšném zkušebním provozu ve vybraných prodejnách bude zařízení Series 5 Pro hrát důležitou roli v plánech společnosti Iceland v oblasti zákaznické zkušenosti.

„Investice do náhlavních souprav VoCoVo je skutečným krokem vpřed při zvyšování efektivity, komunikace a bezpečnosti našich kolegů v prodejnách, což jsou nejdůležitější aspekty našich současných i budoucích plánů.“

Kristian Barrett, ředitel maloobchodu společnosti Iceland Group

Volba náhlavních souprav Series 5 Pro následovala po důkladném prověření ze strany supermarketu, přičemž produkt VoCoVo nejlépe splňoval všechny požadavky společnosti Iceland na odolné a inovativní řešení, které by změnilo pracovní zkušenosti kolegů.

Sluchátka VoCoVo pokrývají všechny oblasti maloobchodních prodejen společnosti Iceland, včetně prodejen, zázemí a služeb dodávek do domu, a kolegové tak mohou efektivně spolupracovat na provozu prodejen, což pomáhá udržovat vysoké standardy provozní efektivity společnosti Iceland. Zaměstnanci mají možnost plnit očekávání zákazníků a zároveň rychle řešit dotazy, což zajišťuje optimální zákaznickou zkušenost.

„Na našich prodejnách i mimo ně se snažíme zlepšovat zkušenosti našich zákazníků při nakupování u nás. Naše partnerství se společností VoCoVo tento závazek přímo podpoří a těšíme se, až se toto řešení po instalaci náhlavních souprav rozšíří. To bude zahrnovat specifické rozhraní API, které se bude integrovat s našimi technologiemi a systémy upozornění v prodejnách, což nám umožní rychle informovat kolegy v prodejnách o různých probíhajících aktivitách.“

Louise Dhaliwal, ředitelka IT ve společnosti Iceland Group

„Závazek společnosti Iceland chránit své kolegy a upřednostňovat jejich pohodu prostřednictvím hlasové komunikace byl zřejmý od okamžiku, kdy jsme s ní navázali spolupráci. Prodejny Iceland již nyní fungují s vysokou efektivitou a jsme rádi, že naše technologie pomůže tuto efektivitu dále rozvíjet a upevnit pozici Icelandu jako jednoho z nejoblíbenějších maloobchodních prodejců ve Velké Británii. Těšíme se na úspěšné zavedení a budoucí spolupráci.“

Rob Gamlin, generální ředitel společnosti VoCoVo

Kompaktní design náhlavní soupravy Series 5 Pro Headset umožňuje pracovníkům komunikovat mezi sebou v křišťálově čisté zvukové kvalitě a zároveň je dostatečně diskrétní, aby zákazníky neodrazoval od oslovení zaměstnanců na prodejně. Její plně nastavitelná konstrukce také zajišťuje větší pohodlí při nošení a funkce rychlého nabíjení poskytuje 50% nabití baterie za pouhých 30 minut.

Společnost Iceland také využívá celou sadu na míru vyvinutého videoobsahu, který pomáhá školit zaměstnance, jak nejlépe nové řešení využívat. Společnost VoCoVo bude poskytovat průběžnou podporu v průběhu vývoje partnerství a plánuje další integrace. Očekává se, že zavádění bude dokončeno a technologie VoCoVo bude aktivní ve všech prodejnách Iceland do dubna 2024.

Další příspěvky